Η Ομάδα μας

«Είμαστε η αλλαγή που περιμέναμε»

Κορυδαλλιώτες/σσες, χωρίς κομματική καθοδήγηση που αποφασίσαμε να αναλάβουμε την ευθύνη μας και να ανατρέψουμε τo φθαρμένο κατεστημένο που λυμαίνεται για δεκαετίες τον Δήμο μας και να υλοποιήσουμε ένα νέο όραμα που θα οδηγήσει τον Κορυδαλλό στην επόμενη δεκαετία.

Πιστεύουμε ότι η πορεία του τόπου μας αποτελεί ατομική και συλλογική ευθύνη όλων, καθώς όλοι και όλες είμαστε συμμέτοχοι στο αύριο.

Επειδή, ακόμα και από την υφιστάμενη αντιπολίτευση, δεν βρίσκουμε επιλογές που μπορούν να δημιουργούν αισιόδοξες προοπτικές για τον Κορυδαλλό, νιώθουμε την υποχρέωση να παρέμβουμε και να σταματήσουμε τη διαχειριστική διοίκηση του παραγοντισμού και της αδιαφάνειας που ασκείται τις τελευταίες δεκαετίες.

Είναι αναγκαίο να προχωρήσουμε σε λύσεις που θα απελευθερώσουν τις δυνάμεις και θα βελτιώνουν την ποιότητας ζωής όλων όσοι ζουν, εργάζονται ή δραστηριοποιούνται στον Κορυδαλλό.

Είμαστε Κορυδαλλιώτες που δεν εξαργυρώνουμε κανένα «γραμμάτιο» των μηχανισμών της εξουσίας.

Για εμάς η ευημερία και η πρόοδος της πόλης μας είναι αντικείμενο συνεχούς διεκδίκησης, αποτέλεσμα γνώσης, εμπειρίας, διάθεσης για δημόσια προσφορά και επίπονης εργασίας.

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper