Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 06:17

Μετρό – Χουρσαλάς 4 - 0

Κορυδαλλός 30-08-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετρό – Χουρσαλάς 4 - 0

Ένας χρόνος διαπραγμάτευσης του δημάρχου Χουρσαλά με την Αττικό Μετρό για τα αντισταθμιστικά οφέλη κατέληξαν στο παραπάνω αποτέλεσμα.

Σειρά ετών υπομονής και ταλαιπωρίας των Κορυδαλλιωτών  ανταμείφτηκε με την παραπάνω παρέμβαση που θα μπορούσε να είναι quiz «βρες τις διαφορές» 1-0.

Αν και ο Χουρσαλάς και ο «αναπληρωτής του Δήμαρχος» Γ. Δημόπουλος είχαν υποσχεθεί προεκλογικά χώρους παρκαρίσματος, λεωφορεία, λαγούς με πετραχήλια κ.λ.π. η διαπραγμάτευση κατέληξε σε μερικούς κυβόλιθους στην μικρή Ταξιαρχών  2-0.

Όχι μόνο αυτό, αλλά στο κεντρικότερο και εμπορικότερο μέρος του Κορυδαλλού δεν υπάρχει πρόβλεψη για υπογειοποιημένους κάδους, που μας έλεγαν, πολύ δε περισσότερο για πράσινα σημεία  3-0.

Όλα αυτά ανάγκασαν τον Δήμαρχο να παραδεχτεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο Κορυδαλλός είναι από τους δήμους με τα λιγότερα αντισταθμιστικά οφέλη μετά την κατασκευή του ΜΕΤΡΟ.

Οι παλινωδίες  στον σχεδιασμό (πεζόδρομος ή δρόμος χαμηλής κυκλοφορίας ή κανονικός δρόμος) γύρω από την πλατεία τελικά οδήγησε σε μία πλατεία με δρόμους από κυβόλιθους αλλά με υψηλή κυκλοφορία. Όπως είναι γνωστό σε όλους αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη όχληση, και ρύπους 4-0.

Τι άλλο έχουν να δουν τα μάτια μας;

Αγωνιζόμαστε για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει

Για το

«μαζί» για τον Κορυδαλλό

Το Γραφείο Τύπου

 

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper