Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2020 03:10

Νίκος Κατσούλης: «Επιτέλους νοιαστείτε για τους δημότες και όχι για τους μεγαλοεργολάβους»

Κορυδαλλός 02.10.20

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Νίκος Κατσούλης, κατά την ομιλία του στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του ηλεκτροφωτισμού, καταδίκασε την προσπάθεια της διοίκησης να ιδιωτικοποιήσει και τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης, παραδίδοντας σημαντικό μέρος των εσόδων σε ιδιώτες.

Ο Δήμαρχος έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς έγκριση, μελέτη για τον ηλεκτροφωτισμό με μοναδικό ενδεχόμενο, την παραχώρηση άγνωστου μέρος των εσόδων του Δήμου, σε μειοδότη εργολάβο.

Δεν εξέτασαν καν το ενδεχόμενο ο Δήμος να υλοποιήσει το έργο και να κρατήσει το σύνολο των εσόδων για τους δημότες, απλά αντικαθιστώντας τους λαμπτήρες παλαιάς τεχνολογίας με νέους, κάτι που υποστήριξε και ο Πρόεδρος των εργαζομένων ότι μπορεί να γίνει.

Ο Νίκος Κατσούλης ζήτησε να αποσυρθεί η απαράδεκτη μελέτη η οποία έχει κραυγαλέες ελλείψεις και με την βοήθεια του επιστημονικού προσωπικού του “μαζί” να συνταχθεί σοβαρή μελέτη.

Φυσικά η πρόταση απορρίφθηκε από τον Δήμαρχο.

Η ανάγκη να μειωθεί το ενεργειακό αποτύπωμα της πόλης μας και να εισαχθούν στον Κορυδαλλό τα επιτεύγματα των «έξυπνων πόλεων» πρέπει να είναι προτεραιότητα για την πόλη μας. Δεν πρέπει να αποτελεί πρόσχημα, για να μην απολαμβάνουν οι δημότες τα κέρδη που φέρνουν οι νέες τεχνολογίες, αλλά οι “εταιρίες” που συνωστίζονται έξω από τα δημαρχεία της χώρας.

Υποχρέωση μας είναι το συμφέρον του δημότη και όχι των μεγαλοεργολάβων.

Αγωνιζόμαστε για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει

Για το

«μαζί» για τον Κορυδαλλό

Το Γραφείο Τύπου

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper