Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 03:48

Αποκλειστικά υπεύθυνος ο Δήμαρχος για τις καθυστερήσεις στην κατασκευή πεζογέφυρας της Γρ. Λαμπράκη

Κορυδαλλός 01.12.20

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτό αποκάλυψε ο επικεφαλής του «μαζί» για τον Κορυδαλλό, Νίκος Κατσούλης στο Δημοτικό Συμβούλιο της 29/11/20.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού με την επιστολή του με Α.Π: 19311/03.11.2020 προς την περιφέρεια Αττικής, αιτείται τετράμηνη παράταση για να αλλάξει τη χωροθέτηση της πεζογέφυρας μπροστά από το Δημαρχείο.

Να θυμίσουμε ότι, το εν λόγω έργο, είχε αφήσει η προηγούμενη διοίκηση Κασιμάτη, με έτοιμη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια (Γαβρίλης- Δούρου), κατόπιν πολλών, σοβαρών  ατυχημάτων, ειδικά μαθητών που διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο της λεωφόρου Γρ. Λαμπράκη για να μετακινηθούν από και προς το 8ο Γυμνάσιο , 1ο ΓΕΛ , 2ο ΓΕΛ.

Ο επικεφαλής του «μαζί» ζήτησε από τον Δήμαρχο να αναλογιστεί την ευθύνη που αναλαμβάνει καθώς και τις πιθανές επιπτώσεις των καθυστερήσεων αυτών.

  Αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ποτέ δεν ενημέρωσε το Δ.Σ. για την απόφασή του αυτή, αμφισβητώντας μονομερώς αποφάσεις του Σώματος και κυρίως παρατείνοντας το καθεστώς επικινδυνότητας όσων διασχίζουν τη Γρ. Λαμπράκη.

Γιατί ο Δήμαρχος χρειάστηκε 18 μήνες, ζητώντας άλλους 4 μήνες παράταση, για  να αποφασίσει πού θα γίνει η πεζογέφυρα;

Απαιτούμε την άμεση υλοποίησή της και σε σύντομο χρονικό διάστημα να προχωρήσει στη διεκδίκηση και άλλων παρεμβάσεων στην Γρ. Λαμπράκη που θα την καταστήσουν ασφαλέστερη για τους πεζούς.  

Για το

«μαζί» για τον Κορυδαλλό

Το Γραφείο Τύπου

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper