Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 08:01

«Προοδευτικοί φερετζέδες»

Κορυδαλλός 25.07.21

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είναι πολύ συχνό φαινόμενο πλέον οι καιροσκόποι που έχουν κατακλύσει την πολιτική μας ζωή. Μια μικρογραφία της ευρύτερης πολιτικής σκηνής είναι και η εικόνα της τοπικής αυτοδιοίκησης στον Κορυδαλλό. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ποιοι τάχθηκαν υπέρ και ποιοι κατά στο ψήφισμα που κατέθεσε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο Νίκος Κατσούλης. Στο ψήφισμα αυτό το Δ.Σ. καλούνταν να στηρίξει τους εργαζόμενους του Δήμου Αλίμου που διώκονται επειδή διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

Ειδικά σε αυτή την συγκυρία όπου η διεκδίκηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων:

  • Βγαίνει παράνομη για ψύλλου πήδημα.
  • Οι εργαζόμενοι με σκυμμένο κεφάλι φοβούνται να διεκδικήσουν ακόμα και τα νόμιμα.
  • Η συμμετοχή σε απεργία είναι αδύνατη λόγω της επίπτωσης που θα έχει στον πενιχρό μισθό.

Θεωρούσαμε τη στήριξη των ελάχιστων εργαζόμενων, που τολμούν να σηκώσουν το ανάστημά τους, τουλάχιστον αυτονόητη από ανθρώπους που εκλέγονται για να υπηρετούν το δημόσιο καλό.

Δυστυχώς όμως στο Δημοτικό Συμβούλιο του Κορυδαλλού, οι παρατάξεις «Ένα βήμα μπροστά», «Πολίτες για τον Κορυδαλλό», «Δήμος για όλους» και οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, προερχόμενοι από τους «Πολίτες για τον Κορυδαλλό», καταψήφισαν το ψήφισμα.

Τουλάχιστον στην παράταξη του Δημάρχου ποτέ δεν έκρυψαν τον συντηρητικό τρόπο σκέψης. Άλλωστε για πρώτη φορά στα χρονικά, εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου, μήνυσε την τέως Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Κορυδαλλού για κείμενο που ψήφισε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Γονέων.

Το πρόβλημα είναι όλοι οι υπόλοιποι που με τους προοδευτικούς βερμπαλισμούς, τους συνδικαλιστικούς πομφόλυγες, τις κομματικές ταυτότητες αριστερών κομμάτων, είναι πρόθυμοι να στηρίξουν κάθε συντηρητική άποψη απλά και μόνο για να βρίσκονται κοντά στην εξουσία.

Η πρόταση ψηφίσματός μας υποστηρίχτηκε μόνο από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον «Ανυπότακτο Κορυδαλλό».

Αγωνιζόμαστε για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει

Για το «μαζί» για τον Κορυδαλλό

Το Γραφείο Τύπου

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper