Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 13:15

«Θα σταματήσει ο Δήμος μας να σκορπάει χρήματα με αμετροέπεια;»

Κορυδαλλός 10.09.22

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το «μαζί» για τον Κορυδαλλό έχει αναδείξει στο Δημοτικό Συμβούλιο, την αδικία που γίνεται στους/στις δημότες Κορυδαλλού αφού, η κακοδιαχείριση των χρημάτων του Δήμου μας, έχει ως αποτέλεσμα ο Κορυδαλλός να ξεχωρίζει ως ένας από τους ακριβότερους δήμους στο κομμάτι:

 

  • ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ
  • ΤΩΝ ΤΡΟΦΕΙΩΝ ΤΟΥ summer camp
  • ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
  • ΤΩΝ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ 

 

Επίσης, χαρακτηριστική είναι η πλήρης απουσία ουσιαστικής κοινωνικής πολιτικής, πέρα από ένα πολύ μικρό αριθμό συμπολιτών μας.

 

Οι δύο βασικοί τομείς, που η κακοδιαχείριση είναι δύσκολο να διωχθεί ποινικά ή ακόμα και να αποδειχθεί, είναι:

 

  • ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ
  • ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 7/9/22, ο επικεφαλής του “μαζί” Νίκος Κατσούλης, ανέδειξε την περίπτωση της ΚΕΔΚΟ. Μία από τις νεοσύστατες εταιρίες της νέας διοίκησης που πληρώνει Προεδρείο, Διοικητικό Συμβούλιο, προσωπικό, συμβούλους με μοναδικό αντικείμενο, για την χρονιά που πέρασε, να αναθΕτει απευθεΙας στον Ιδιο εργολΑβο την διοργάνωση των εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα, την Καθαρά Δευτέρα κ.λ.π.

Φυσικά οι πράξεις απευθείας ανάθεσης σε όλες αυτές τις εταιρίες δεν περνούν ούτε από το Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε από την Οικονομική Επιτροπή ούτε καν από το ΔΣ της εταιρίας. 

Δεν είναι φυσικά η πρώτη Δημοτική Αρχή στον Κορυδαλλό που συγκρότησε τέτοιες εταιρίες παρακάμπτοντας τον έλεγχο της αντιπολίτευσης.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ.

Ακολουθεί η τοποθέτηση του Νίκου Κατσούλη στο δημοτικό συμβούλιο της 7/9/22 για την ΚΕΔΚΟ:

 

https://www.youtube.com/watch?v=ScgCaW6rAt0&feature=youtu.be

 

Αγωνιζόμαστε για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει

Για το «μαζί» για τον Κορυδαλλό

Το Γραφείο Τύπου

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper