Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 18:44

Δελτίο Τύπου για τα Αδέσποτα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κορυδαλλός, 28 Νοεμβρίου 2019

 

 

 

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.mazigiatonkorydallo.gr

fb: Mazigiatonkorydallo

ytb: Μαζί για τον Κορυδαλλό

Υπ. Επικοινωνίας: Γιάννης Γιαννόπουλος

Τηλ. 6907792377

Για τα αδέσποτα ζώα

Ο Νίκος Κατσούλης, ως επικεφαλής του «μαζί» για τον Κορυδαλλό, θα καταθέσει στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αίτημα για τη δημιουργία καταφυγίου για τα αδέσποτα ζώα στον Δήμο μας καθώς και τους τρόπους χρηματοδότησής του χωρίς επιβάρυνση του Δήμου μας.

 

Προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου,

Παρακαλούμε όπως εισηγηθείτε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τη σύσταση πενταμελούς επιτροπής σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.13 του άρθρου 9 του Ν. 4039/2012 (Φεκ16Α/02.02.12), που τροποποιήθηκε με το άρθρο 46 του Ν .4235/2014 και ισχύει έως και σήμερα, με σκοπό τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Κορυδαλλού.

Ανεξαρτήτου της συμμετοχής του Δήμου στο Διαδημοτικό Σύνδεσμο Διαχείρισης (ΔΙΚΕΠΑΖ), επιβάλλεται η συγκρότηση της πενταμελούς επιτροπής λόγω της μη παροχής κτηνιατρικής πράξης στον πληθυσμό των αδέσποτων γατιών. Επιπλέον, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση η σύσταση αυτή για τη δυνατότητα αιτήματος χρηματοδότησης από το προγράμματος Φιλόδημος με σκοπό τη δημιουργία καταφυγίου στον Δήμο μας. Ο Δήμος πρέπει και οφείλει να σταθεί αρωγός στην αξιοθαύμαστη προσφορά των ζωοφιλικών σωματείων με σκοπό την αρμονική συμβίωση των δημοτών με τα αδέσποτα. Παραθέτουμε την πρόσκληση από 3.6.2019 και με Αρ. Πρωτ. 42256 του Υπουργείου Εσωτερικών για το πρόγραμμα Φιλόδημος και την εγκύκλιο για τις πενταμελές επιτροπές που είναι υποχρεωτικό να συσταθούν.

Για το «μαζί» για τον Κορυδαλλό

Ο Επικεφαλής

Νίκος Κατσούλης

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper