Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 09:18

Προτάσεις για τον αθλητισμό

Φιλιώ Μπακαούκα, Ιδιωτική υπάλληλος

Είμαι 38 ετών, μεγάλωσα στον Κορυδαλλό, όπου μένω έως σήμερα με τον σύζυγό μου και τις 2 κόρες μου.

Αποφοίτησα από το 4ο Γ.Ε.Λ. Κορυδαλλού και στη συνέχεια σπούδασα στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας. Έκανα 6μηνη πρακτική στον Δήμο Κορυδαλλού και από το 2002 έως σήμερα εργάζομαι σε ναυτιλιακή εταιρεία ως υπάλληλος γραφείου.

Ο προβληματισμός μου για θέματα που απασχολούν τους περισσότερους από εμάς, στη δημοτική κίνηση «μαζί», ήταν η ώθηση για την απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά. Ο πολιτισμός, οι κοινωνικές υπηρεσίες και ο αθλητισμός είναι οι τομείς που με αγγίζουν ιδιαίτερα και στους οποίους αισθάνομαι ικανή να προσφέρω. Ασχολούμαι με τον αθλητισμό από έφηβη, γνωρίζω τις ανάγκες και τις δυνατότητες που υπάρχουν, ώστε ο Κορυδαλλός να γίνει πόλος έλξης και σημείο αναφοράς. Μερικές από τις προτάσεις της ομάδας μας μας που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι:

*Η αξιοποίηση του ορεινού σημείου του δήμου για τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων.

*Η αναβάθμιση των υφιστάμενων δομών.

*Η διοργάνωση δραστηριοτήτων υπερ- τοπικής εμβέλειας.

*Η πιστοποίηση του προσωπικού που ασχολείται με παιδιά .

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο ένα μέρος  του προγράμματος που προτείνει η δημοτική μας κίνηση για τον αθλητισμό. 

Ο Νίκος  Κατσούλης, ο υποψήφιος δήμαρχος της δημοτικής μας κίνησης, είναι ένας άνθρωπος επιτυχημένος στον χώρο του, με αξίες και όραμα, που με πείσμα και γενναιότητα βάζει τον Κορυδαλλό προτεραιότητά του. Πάμε μαζί να κάνουμε το αυτονόητο. ΜΑΖΙ για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει!

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper