Καλλιόπη Μαυροειδάκου, Καθηγήτρια – Φιλόλογος


Κορυδαλλιώτισσα από γεννήσεως.
Εκπαίδευση: Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιμόρφωση στη βιωματική μάθηση και το θεατρικό παιχνίδι. Επιμόρφωση στην ανάπτυξη και λειτουργία πρόληψης και αντιμετώπισης των φαινομένων σχολικής βίας και εκφοβισμού. Επιμόρφωση και πιστοποίηση Β΄επιπέδου στην αξιοποίηση και εφαρμογή των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη.
Επαγγελματική δράση -Διακρίσεις: Καθηγήτρια στο 8ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού από το 2011 μέχρι σήμερα . Υπεύθυνη πολιτιστικών προγραμμάτων και θεατρικής παιδείας 2014-2018 και συμμετοχή στην υλοποίηση προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης 2014-2018 στο 8ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού. Πρώτο βραβείο καλύτερης θεατρικής παράστασης για το 8ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό σχολείων , στο πρόγραμμα “Φυσικές Επιστήμες μέσα από το θέατρο„ , που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών κατά το 2017-2018.
Οικογένεια: Παντρεμένη με τον Σφακιανάκη Αντώνη, ιδιωτικό υπάλληλο και πρώην γραμματέα του Συλλόγου Γονέων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού. Μητέρα τριών παιδιών.
Ενδιαφέροντα: Διάβασμα, θέατρο, μουσική, χορός, ταξίδια.
Η συμμετοχή μου στην Ανεξάρτητη , Ανατρεπτική , Ανανεωτική Δημοτική Κίνηση “Μαζί„ προέκυψε από την απεριόριστη εμπιστοσύνη στο ήθος και την αξιοπιστία δύο εξαιρετικών συναδέλφων: του Νίκου Κατσούλη και του Λάζαρου Αλεξανδρίδη. Ορμώμενη και από τους δύο, και γνωρίζοντας στη συνέχεια όλους τους συμμετέχοντες, αποφάσισα να στηρίξω μία κίνηση που χαρακτηρίζεται από γνώση, όραμα, όρεξη, ζήλο για αλλαγή και διαφάνεια. “Μαζί„ λοιπόν για την πόλη που μας αξίζει.
 
© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper