Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 01:39

Μελέτη «κόλαφος» για Δήμαρχο και Αντιδημάρχους του Δήμου Κορυδαλλού

Κορυδαλλός 18.06.20

Η διοίκηση Χουρσαλά έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 17/6/20 ακριβοπληρωμένη «Οικονομοτεχνική Μελέτη» στην οποία, μεταξύ άλλων, στη σελίδα 47 με τίτλο «Αξιολόγηση» αναφέρεται σε αυτό που καταγγέλλει σε όλα τα Δ. Σ. ο επικεφαλής μας  Νίκος Κατσούλης, δηλαδή την «…έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου…».

 

Εν ολίγοις η μελέτη αυτή αναφέρει ότι το πολιτικό προσωπικό του δήμου, που επέλεξε ο Δήμαρχος και ακριβοπληρώνουν ο Κορυδαλλιώτες, δεν μπορεί να φέρει  σε πέρας σχεδιασμό, προγραμματισμό, απολογισμό σε καίριους τομείς του δήμου όπως:

  • Ο πολιτισμός
  • Η Δια Βίου Εκπαίδευση
  • Η δημοτική συγκοινωνία
  • Το περιβάλλον
  • Η κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη

 

Προτείνει λοιπόν τη δημιουργία μιας επιπλέον επιχείρησης του δήμου με πλήρη δομή (Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Δ.Σ., Διευθυντή, κεφάλαια κλπ), να συμπληρώσει το κενό της ανεπάρκειας του υπάρχοντος πολιτικού προσωπικού που, σε μεγάλο ποσοστό, προέρχεται από τα φθαρμένα υλικά των προηγούμενων δημάρχων.

Φυσικά αυτό είναι αναμενόμενο, αφού ο Δήμαρχος έχει επιλέξει μεγάλο αριθμό, πεπαλαιωμένων πολιτικά,  Αντιδημάρχων, Εντεταλμένων,  Προέδρων,  Αντιπροέδρων που και αυτοί με την σειρά τους εφαρμόζουν, αυτά που εφάρμοζαν επί δεκαετίες χωρίς όραμα, χωρίς πάθος, χωρίς σχεδιασμό, διεκπεραιώνοντας απλά την καθημερινότητα.

Το «μαζί» και ο Νίκος Κατσούλης αγωνίζεται μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για να σταματήσει αυτή την πορεία.

Για το

«μαζί» για τον Κορυδαλλό

Το Γραφείο Τύπου

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper