Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 02:56

Ντροπή η μικροπολιτική εκμετάλλευση των rapid test στον Δήμο Κορυδαλλού

Κορυδαλλός 03.12.20

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ερωτήσεις για τα rapid test έθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 29 - 11-2020 ο Λάζαρος Αλεξανδρίδης, Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «μαζί» για τον Κορυδαλλό, μετά από πολλά παράπονα δημοτών, για τα κριτήρια επιλογής των πολιτών στους οποίους ο Δήμος διαθέτει τα test.

 Ο επικεφαλής του «μαζί», Νίκος Κατσούλης, χαρακτήρισε απαράδεκτη κάθε πολιτική εκμετάλλευση που γίνεται με τα rapid τεστ.

Αυτά πληρώνονται από τους δημότες για να γίνουν, κυρίως, σε ομάδες πολιτών με επιστημονικά και κοινωνικά κριτήρια και όχι τηλεοπτικά.

Ο Νίκος Κατσούλης, είχε ζητήσει στη σύσκεψη των επικεφαλής των παρατάξεων με τον Δήμαρχο, να συμφωνηθεί, εκ των προτέρων, τα rapid test να γίνουν με σχέδιο και συγκεκριμένη πολιτική, ώστε να ξέρουν και οι πολίτες ποιοι και πότε θα μπορούν να κάνουν τα τεστ, αντί να παρακαλούν και να πρέπει να περάσουν από κάποια γραφεία του Δήμου για να «εξυπηρετηθούν».

Αντίθετα ο Δήμαρχος δεν εφάρμοσε κανενός είδους προγραμματισμό και σχεδιασμό και προχώρησε, παρουσία τηλεοπτικών καναλιών, σε τεστ στη λαϊκή αγορά της Δευτέρας.

Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα η ρουσφετολογική διαχείριση της πανδημίας.

 Για το

«μαζί» για τον Κορυδαλλό

Το Γραφείο Τύπου

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper