ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ – ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ


Σύνθημα
 : «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις»
Ακαδημαϊκή  Εκπαίδευση:
Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), Diploma στην Διοίκηση Επιχειρήσεων,  Πτυχίο Φυσικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης με διπλωματική στους ανιχνευτές πυρηνικών ακτινοβολιών. Σχολείο προχωρημένης Φυσικής στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε) του Πανεπιστημίου της Κρήτης.
Εργασιακή εμπειρία: Δεκατέσσερα χρόνια σε υψηλόβαθμες θέσεις όπως Operations Manager, Quality Manager, Fleet Manager, Business analyst  σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως όπως Shell, DHL ,Wackenhut. Έντεκα χρόνια καθηγητής Φυσικής σε δημόσια σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης.
Κοινωνική Δράση: Διάτελεσε πρόεδρος της Β΄ Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Πειραιά. Έχει οργανώσει, συνδιοργανώσει και συμμετάσχει, σε κοινωνικά φροντιστήρια, συγκέντρωση τροφίμων  (για το Χαμόγελο του Παιδιού και την εταιρία προστασίας σπαστικών), συγκεντρώσεις σχολικών ειδών για μαθητές και φυλακισμένους. Ήταν υπεύθυνος για την μεταφορά της Ολυμπιακής φλόγας των Special Οlympics 2007 από την Αθήνα στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Έχει οργανώσει αγώνες για τα δικαιώματα των φυλακισμένων, την διαφθορά στην Αυτοδιοίκηση, την παιδεία κλπ.
Γεννημένος στις 7-9-1970 στον Κορυδαλλό. Μαθητής του 6ου Δημοτικού, 4ου Γυμνασίου και του 4ου Λυκείου του Κορυδαλλού
Οικογένεια:
 Έχει τέσσερις κόρες με την Νομικό Πολίτη Μαρία
© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper