Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 16:17

Γενική Συνέλευση του «μαζί»

Κορυδαλλός 21.06.20

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι του “μαζί” για τον Κορυδαλλό, την Κυριακή 14/6/2020 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Τακτική Γενική Συνέλευση της παράταξής μας και εκλογές για τη συμπλήρωση θέσης στο Συντονιστικό.

Ενημερώθηκαν τα μέλη από το Συντονιστικό και τον Επικεφαλής Νίκο Κατσούλη για τη δράση μας το τετράμηνο που πέρασε, τις αναδιπλώσεις που προκαλέσαμε στη δημοτική αρχή για τους εργαζόμενους του ΟΑΠ, τα αδέσποτα,  την πενταμελή επιτροπή.

Επίσης τα θέματα που αναδείξαμε με άρθρα, ανακοινώσεις, επιστολές, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, με στόχο πάντα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής για όσες και όσους ζουν και δραστηριοποιούνται στον Κορυδαλλό.

Συζητήσαμε τρόπους ενδυνάμωσης της δράσης μας σε όλους τους τομείς που παρεμβαίνουμε και καλύτερης ενημέρωσης και επικοινωνίας μας με τους δημότες της πόλης, καθώς και ζητήματα της εσωτερικής λειτουργίας της δημοτικής μας κίνησης.

Ψηφίστηκαν ομόφωνα οι καταστατικές αλλαγές που πρότεινε το Συντονιστικό.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας για τη θέση του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων, εκλέχτηκε ομόφωνα ο Λάζαρος Αλεξανδρίδης, Δημοτικός Σύμβουλος, Διευθυντής του 8ου Γυμνασίου Κορυδαλλού, μέλος του ΔΣ της Β’ ΕΛΜΕ Πειραιά.

Επίσης ανακοινώθηκε η συμμετοχή του Παναγιώτη Καπασσά στο Συντονιστικό της παράταξης με αντικείμενο τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Ευχόμαστε και στους δύο αγωνιστική και αποτελεσματική θητεία για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει.

Για το

«μαζί» για τον Κορυδαλλό

Το Γραφείο Τύπου

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper