Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 05:36

Τα χρήματα των δημοτών πρέπει να πηγαίνουν στους δημότες και όχι σε συμβούλους και Αντιδημάρχους με θολές αρμοδιότητες.

Κορυδαλλός 10.01.21

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νίκος Κατσούλης: « … Οι προβλέψεις για τις μισθοδοσίες των συμβούλων, του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων εκτοξεύτηκαν στο 217% και 178% αντίστοιχα. Στον αντίποδα, στον προϋπολογισμό, προβλέπουν να εισπράξουν από την τσέπη των δημοτών 13% περισσότερα σε τέλη και φόρους ….»

Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής του «μαζί» στην ομιλία του στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον προϋπολογισμό του 2021 του Δήμου Κορυδαλλού.  Οι αναφορές στα ποσοστά έγιναν σε σύγκριση με τα έξοδα του τελευταίου χρόνου της προηγούμενης διοίκησης Κασιμάτη.

Είναι γνωστό ότι στη διοίκηση συμμετέχουν, πλέον, στελέχη τριών παρατάξεων Χουρσαλά, Δημόπουλου, και η συντριπτική πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων του προηγούμενου Δημάρχου.

Ο προϋπολογισμός του Δήμου δεν φτιάχνεται για να ικανοποιεί τις ενδοπαραταξιακές ισορροπίες και να γεμίζει με συμβούλους και Αντιδημάρχους χωρίς ξεκάθαρη αποστολή.

Ο Δήμαρχος ερωτήθηκε ευθέως, ποιοι είναι οι σύμβουλοι που πληρώνονται από τον προϋπολογισμό, ποια η αποστολή τους και οι ειδικές τους γνώσεις, χωρίς να δοθεί σχετική απάντηση.

Ο προϋπολογισμός οφείλει να  έχει μόνο έναν γνώμονα και αυτός είναι ο δημότης και το μέλλον του δήμου.

«Αγωνιζόμαστε για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει»

Για το

«μαζί» για τον Κορυδαλλό

Το Γραφείο Τύπου

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper